Voor bedrijven

Workshop

Op een interactieve manier nemen wij uw medewerkers mee naar een gezondere manier van werken en begeleid hen bij het behalen van hun specifieke doelen. Door middel van kleine, maar consequente stappen gidsen we hun tevens naar een gezonder eetgedrag, beweeggedrag, zitgedrag en naar meer doordachte keuze tussen werk- en rustmomenten. Deze workshops zijn voor groepen van maximaal 8 medewerkers.

Intakegesprek is gratis.


Duur: 1 dagdeel, 4 uur

Prijs: € 400,- 

Locatie: 

op uw bedrijf of in onze praktijk

Mental coach gesprek

Komt uw medewerker moeilijk uit zijn of haar patroon? Belemmert dit de het functioneren, productiviteit, samenwerking of realisatie van zijn / haar doelen? Ziet U als leidinggevende dit met lede ogen aan en heeft u al veel geprobeerd? 

Via een aantal persoonlijke coach gesprekken komt uw medewerker tot inzicht wat zijn of haar weg is naar het doel. Middels wetenschappelijk bewezen modellen en gesprekstechnieken doorbreken we het patroon.


Duur: 1 uur

Prijs: € 75,-

Locatie: 

op uw bedrijf of in onze praktijk

Vitaliteitsadvies

Veel bedrijven hebben behoefte aan een gedegen vitaliteitsbeleid voor hun personeel. De wil en bereidheid is er en vaak ook de eerste ideeën wát vitaliteitsinterventies zouden kunnen zijn. 

Bij de vraag "Hoe kunnen we onze medewerkers hiervoor inspireren en motiveren?" is vaak behoefte aan een professioneel vitaliteitsadvies. Onze jarenlange ervaring met het maken en implementeren van vitaliteitsbeleid én het inspireren van medewerkers om gezond bezig te zijn met hun lichaam en geest komen we samen tot het passende vitaliteitsadvies voor uw organisatie. Voor de grotere bedrijven heeft het betrekken van de medezeggenschap onze bijzondere aandacht.


Prijs: € 75,- per uur

Locatie: 

op uw bedrijf 

Vitaliteit in uw bedrijf is onze missie