Recensies

Lees wat onze klanten zeggen

Margot

Olympia uitzendburo

Vitaliteitscoach Helden kenmerkt zich door  inlevingsvermogen en vasthoudendheid. De wensen van de cliënten worden altijd als uitgangspunt genomen. Altijd met resultaat voor ogen."

Marianne

Particulier

"Gedwongen wisselingen in jobs maakten mij onzeker. Ik wist dat ik dit anders wilde, maar niet hoe dat te doen. Vitaliteitscoach Helden  heeft mij door middel van Mental Coaching bewust gemaakt van mijn kracht, mijn kwaliteiten, mijn 'zijn'. Niet met moeilijke technieken wel door mij 'aan het werk' te zetten. Ik weet weer wie ik ben, wat ik kan, wat ik kan inzetten en wat ik moet doen om mijn doel te behalen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid! 

Herman

Océ Technologies

"Roeland was de drijvende kracht achter veranderprocessen op gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid bij Océ."

Theo

Particulier

 Vitaliteitscoach Helden heeft me als Beweegcoach en als Stresscounselor erg geholpen met zijn aanstekelijk positivisme en nuttige adviezen t.b.v. mijn fysieke en mentale gesteldheid."

Ron

Management & Leadership Academy

"Met Roeland zijn kennis en ervaring op OR gebied heeft hij creatieve interventies geïnitieerd op vitaliteitsgebied."

Diana

Particulier

"Vol passie, serieus en met een flinke glimlach heeft Vitaliteitscoach Helden me naar mijn kracht geholpen. Altijd een luisterend oor en goede adviezen."

Renie

Adecco

"Vitaliteitscoach Helden is een betrouwbare en ervaren coach die mensen d.m.v. presentaties, workshops en met de juiste adviezen en steun naar een betere gezondheid leidt.

Ricardo

Particulier

"Na een tijd met vele tegenslagen kwam ik in contact met Vitaliteitscoach Helden . Hij heeft me het juiste zetje gegeven om weer vooruit te komen en met plezier aan mijn toekomst te werken."

Karin

Particulier

"Sinds mijn 25ste levensjaar ben ik bezig met mijn gewicht onder controle te houden en het liefst afvallen. Ik heb vele 'lijnclubs' gehad. Ik ben onlangs in contact gekomen met Vitali- teitscoach Helden en het meest opvallende aan zijn manier van coachen is dat hij met jou naar je huidige levensstijl kijkt en je leert om met kleine aanpassingen gezonder en slanker door het leven te gaan. En, het wérkt!" 

Anita

Particulier

"Vitaliteitscoach Helden heeft me geleerd om met kleine aanpassingen in mijn eet- en leefpatroon goede stappen te maken naar een gezond gewicht en levensstijl! Daarin zijn we geslaagd en daarmee kan ik verder de toekomst in."