Wie ben ik ?

Over mij

een terugblik in vogelvlucht

Alles uit het leven halen was, is en blijft mijn motto. Dit bleek al kort na mijn geboorte. Ik was 11 maanden oud en stond onverwacht aan mijn moeders rok te trekken die aan het koken was. Ik had honger! Blijkbaar was ik zelfstandig uit de box gekropen en op de reuk naar de keuken af gegaan.

In deze korte anekdote komt alles samen; bewegen, voeding en "kleine" stress (honger in dit geval). Via mijn eigen levenspad ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik heb mooie prijzen gewonnen, tegenslagen gekend en ben daar met behulp van anderen sterker uitgekomen. Het  prachtige bedrijf Océ is de kraamkamer geweest in de ontwikkeling van de gebieden waar mijn talent ligt;  Vitaliteit, Leefstijl en het beste uit jou halen. 

Die eerste stapjes als baby waren achteraf bezien blijkbaar ook de eerste stappen naar mijn roeping: Leefstijl- en Vitaliteitscoach

Ik adviseer over- en help je bij veranderingen in jouw leefstijl aan te brengen. In mijn gereedschapskist zitten o.a. Leefstijlcoach, Mental Coach, Stresscounseler, Gewichtsconsulent, Personal Trainer, HR Adviseur en OR deskundige. Dit staat garant voor een optimale ondersteuning bij het behalen van jouw doelen. 

Roeland Zeevenhoven

Wees zelf de verandering, die je in de wereld wenst te zien.